Septemberkunst Aalten 2015 – Foto’s eerste weekend

2015-09-19 Volksfeest Aalten & Kunst Bruil 71Overzicht 1 exporuimte Hoornfabriek, 2015Tijdens septemberkunst 2015 Aalten mochten wij als familie deelnemen. Tot onze grote blijdschap hebben we -via via- de eigenaren van de vml. hoornfabriek (ofwel pijpenfabriek, Hoekstraat 8 in Aalten)  bereid gevonden om de locatie voor een dag of veertien aan ons af te staan. Wij -broers,zussen,neef- hebben in twee dagen de lege locatie ingericht. Een hele opgave want er was weinig licht, de locatie nog klam van het vele vocht en een lange opgraving direct rechts bij binnenkomst. Maar toch.. prachtig, want heel dicht (maximaal 25 meter) bij de plek waar wij zijn opgegroeid, waar we als kinderen hebben gespeeld.

Het eerste weekend waren er al bijna 300 mensen geweest.   Mensen die vol belangstelling ons werk bekeken, maar uiteraard ook de locatie. Mooie en ontroerende reacties gekregen. Het tweede weekend kwamen nog meer mensen naar de Hoekstraat; in totaal hebben we meer dan 800 bezoekers geteld in de twee weekenden.